Kvalitetsstempel

 

Nok lyder det vigtigt og teknisk, men hvad betyder det egentlig? Vi kan garantere, at alle dine projekter holdes sikre med vores lim. Dette kan vi med sikkerhed sige, da alle vores klæbemidler er grundigt testet og godkendt med ISO 18932 standard testmetoder*.

Et produkt, som siges at være arkivsikkert eller syrefrit, er nødvendigvis ikke blevet testet og godkendt til dit papirhåndværk, men det er vores produkter! Den bedste måde at holde dine kreationer sikre er at kende de grundlæggende kriterier.

 

Kvalitetsstemplet på hver enkelt produktemballage er vores løfte og din garanti for et godt og gennemtestet produkt.

Syrefri - Ingen svækkelse af papir eller top-coating af fotos

Arkiv sikkert - Ingen reaktion med DIY som fotos, papir eller karton

Akrylbaserede klæbemidler - Ingen afsmitning gennem papir eller gummibaseret klæbemiddel - høj fleksibilitet

Ligninfri - Ingen gulning af papir

ISO 18916 (PAT) - Fotografisk aktivitetstest, testet og godkendt

ISO 18932 - Billedmaterialer - klæbemiddelsystemer, ældningstestet klæbemiddel

 

ISO betyder "International Organization for Standardization". ISO standarderne er din garanti for, at alle produkter har samme høje kvalitetsniveau, og at de bliver testet løbende. Klik venligst på ISO Standards for at læse mere.

 

*Fra et definitions synspunkt er vi klar over, at vores genplacerbare og aftagelige klæbemidler ikke behøver at blive testet i denne permanente kategori ISO 18932 standard. De flytbare og flytbare funktioner i vores klæbemidler er udviklet til at imødekomme vores kreative kunders specifikke ønsker. Da høj kvalitet og udholdenhed af vores produkter er af stor betydning for os, er det vores ønske, at alle vores produkter uanset aftagningskrav testes af samme standard.