Om os

3L Corporate Headquarters, Denmark

 

3L Consumer Products A/S har mere end 50 års erfaring med at designe klæbemidler til den kreative forbruger. Vi producerer og markedsfører en lang række selvklæbende produkter af høj kvalitet til dine DIY-projekter, såsom fotomontage, scrapbooking og papirhåndværk og gennem løbende udvikling kan vi tilbyde dig klæbende produkter, der er syrefri, fotosikre, arkivsikre samt baseret på akryl. Ligeledes er vi kendt for vores produkters længe holdbarhed og fremragende klæbeegenskaber.

Vores stadigt voksende udvalg af produkter sælges i over 70 lande rundt om i verden, men alligevel er den innovative drivkraft, pionerånd og personlige integritet, der førte til virksomhedens grundlag, fortsat vigtigt for vores forretningstilgang.

Virksomheden ejes stadig af brødrene Ludvigsen, og dets moderne hovedkvarter og produktionsfaciliteter ligger kun få kilometer fra, hvor virksomhedens første produkter blev designet, udviklet og fremstillet. Vores produktion, salg og marketing er placeret ét sted, og derfor er vi i stand til at reagere meget hurtigt og effektivt på kravene på de markeder, vi opererer på samt udforske og udvikle nye koncepter effektivt og hurtigt.

Vi er ikke bange for at gøre tingene anderledes, faktisk ville vi være ret kede af det, hvis vi fandt på at gøre tingene på samme måde som alle andre, og derfor er vi altid på udkig efter nye og forbedrede applikationer, der vil tilføre værdi til og hjælpe med at omdefinere vores kunders eksisterende behov og krav.

Forevig dine minder med produkter fra 3L Consumer Products A/S.